ورود

شناسه‌ی کاربری:

رمزعبور:

ورود خودکار



گذرواژه را فراموش کرده‌اید؟

عضو شوید

یادگیری الکترونیک

آمارگیر


website uptime

اخبار داخلی : عطای قدرت رسمی را به لقای آن بخشیده‌ام
فرستنده a.sadeghi در تاريخ ۱۳۸۶/۴/۲ ۱۰:۲۸:۰۶ (386 بار خوانده شده) خبرهای فرستاده شده توسط این شخص

Open in new windowسیدمحمد خاتمی در نشست ماهانه بنیاد باران به بیان گزارشی از سفر اخیر اروپایی خود پرداخت و به طور رسمی با تكذیب شایعه دست دادن با زنان در سفر اخیر به ایتالیا، گفت: با هیچ زنی مصافحه نكرده‌ام و فیلم ارایه‌‏شده با واقعیت همخوانی ندارد.
رییس موسسه بین‌المللی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها، فیلمی را كه اخیرا علیه او در برخی از سایت‌های اینترنتی اصولگرایان منتشر شده و نشان‌‏دهنده مصافحه او با چند زن ایتالیایی است، مونتاژ شده خواند و آن را تكذیب كرد.


پیش از این نیز دفتر خاتمی در اولین اقدام و پس از انتشار آن با صدور بیانیه‌ای این اقدام را تكذیب و انتشار فیلم را عملی غیراخلاقی و خلاف شرع خواند.
● جا را برای كسی تنگ نمی‌‏كنم
سید محمد خاتمی رییس جمهور سابق ایران در این نشست یادآور شد: «قدرتمندان و كسانی كه می‌خواهند در قدرت بمانند، بدانند كه من خطاب به خیلی‌ها اعلام كرده‌ام عطای قدرت رسمی را به لقای آن بخشیده‌ام تا قدرتمندان احساس نكنند مزاحمشان هستم. اما آنها مطمئن باشند كه به سرنوشت مردم، كشور، انقلاب و اسلام پشت نمی‌كنم و كمك می‌كنم به دیگران كه بیایند.»
رییس بنیاد باران گفت: من جا را برای كسی تنگ نمی‌كنم اما انتظار داریم آنها نیز جا را برای ما تنگ نكنند. اجازه بدهند مردم انتخاب كنند. جای هر كس را ملت تعیین می‌كند، اما باید امكان انتخاب نیز داشته باشد.
طرح ۴ ماده‌ای خاتمی برای پایان درگیری گروه‌های فلسطینی
سید محمد خاتمی در ادامه سخنان خود با بیان تاسف و تاثر شدید از درگیری میان گروه های فلسطینی با ارایه یك طرح ۴ ماده‌ای از گروه‌های درگیر در فلسطین خواست با پایان دادن به خونریزی‌كه تنها دشمن را شاد می‌كند، دل مسلمانان جهان را شاد كنند.
" تكیه بر تحریم كاربرد سلاح فلسطینی علیه فلسطینی، بازگشت سریع و بدون پیش‌شرط به مرحله گفت‌وگو و مذاكره، تشكیل مجدد دولت وحدت ملی با توجه به رای مردم در تشكیل پارلمان فلسطین و فعال شدن همه كشورهای اسلامی وعربی به ویژه ایران، مصر، عربستان و سوریه برای حل بحران فلسطین" چهار محور عمده طرح سید محمد خاتمی برای پایان دادن به كشتار فلسطینیان توسط یكدیگر است.
خاتمی با اعلام آمادگی و آغاز تلاش خود برای اجرای این طرح گفت: گروه‌های درگیر در فلسطین باید حرمت‌رسالت بزرگ نام فلسطین و ملت فلسطین را داشته باشند،‌گروه‌هایی كه همه آنها سابقه‌مبارزاتی دارند و تلاش مستمر آنها برای حفظ حقوق وموجودیت ملت فلسطین قابل قدردانی است، امروز متاسفانه به گونه‌ای مقابل هم قرار گرفته‌اند كه تنها دشمن از آن بهره می‌برد.
● نزدیكی اسلام و مسیحیت جهان را از دست كینه‌‏توزان می‌‏رهاند
رییس‌‏جمهور سابق ایران در ادامه سخنان خود در نشست ماهانه بنیاد باران در بیان گزارش سفرهای خارجی خود گفت: نزدیكی اسلام و مسیحیت جهان را از دست كینه توزان می‌‏رهاند و در سفر اخیر خود به اروپا بر لزوم نزدیكی اسلام و مسیحیت با بهره‌گیری از دو محور دینی مشترك عدالت و محبت تاكید كردم.
خاتمی كه در سفر اخیرش به ایتالیا و واتیكان با «پاپ» رهبر كاتولیك‌های جهان، «پرودی» نخست‌‏وزیر و «دالما» وزیر خارجه ایتالیا دیدار و گفت‌‏وگو كرده است، با اشاره به دیدار ۵۵ دقیقه‌ای خود با پاپ گفت: ‌پاپ كه یك آلمانی است و سخت به آیینش پایبند است در این دیدار بارها، سخنان قبلی خود درباره اسلام را توجیه و ترمیم كرد.
رییس موسسه بین‌المللی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها، فقر، تبعیض، گسترش سلاح‌های اتمی، بحران عراق و خاورمیانه را به عنوان محورهای گفت‌وگوهای خود با رهبركاتولیك‌های جهان برشمرد.
سیدمحمد خاتمی افزود: در این دیدار به پاپ گفتم فقدان دو عامل محبت و عدالت باعث شده ظلم، نفرت و كینه در دنیا پراكنده شود، در حالی كه این دو عامل مهمترین محورهای دو دین ابراهیمی اسلام و مسیحیت هستند.
خاتمی با بیان اینكه می‌‏توان با تكیه بر دو محور عدالت و محبت و نزدیك كردن دنیای اسلام و مسیحیت جهان را از دست كینه‌‏توزان و كسانی كه بذر تبعیض می‌‏پاشند، درآورد و جان ملت‌ها را آزاد كرد، افزود باید در مسیر تفاهم پیش رفت.
● نتیجه تعلل اروپا در حل موضوع هسته‌‏ای ایران
رییس جمهور سابق ایران گفت: در دیدار با رومانو پرودی نخست وزیر ایتالیا، با اشاره بر حسن نیت تهران و تعلل بزرگ اروپا در حل موضوع هسته‌ای ایران تحت فشار آمریكا، بار دیگر تاكید كردم روش تعلل آمیز اروپا این بدبینی را در ایران ایجاد كرد كه غرب می خواهد ما را از حقوقمان محروم كند.
خاتمی افزود: در گفت‌‏وگو با نخست‌‏وزیر ایتالیا تاكید كردم كه ایران از تكنولوژی هسته ای محروم نخواهد شد.
سید محمد خاتمی گفت: در این باره با «دالما»، وزیر خارجه ایتالیا مفصل‌تر صحبت كردم . به او گفتم ایران نیرومندترین و قوی‌‏ترین كشور منطقه است و اروپا باید از این موقعیت استفاده كند و با نزدیك شدن به ایران با حفظ احترام متقابل در كل خاورمیانه حضور داشته باشد و بتواند خود را از فشارهای آمریكا رها كند.
خاتمی در نشست اعضای باران همچنین به دیدار خود با دانشجویان دانشگاه‌های ایتالیا در دانشگاه «گری كوریانا»، ‌جلسات پرسش و پاسخ در «ناپل» و «بارلی» و شركت در جشنواره ده روزه شهر فرهنگی «اودینه» اشاره كرد.
رییس موسسه بین‌المللی گفت‌وگوی تمدن‌ها و فرهنگ ها همچنین به دیدارش با «لاگوس» رییس‌جمهور شیلی در نروژ ، ‌سخنرانی در دانشگاه «سنت گالن» سوییس و شركت در سی وهفتمین سمپوزیوم «سنت گالن» اشاره كرد.
● مردم باید همیشه در همه صحنه‌های رشد و آبادانی و آزادی حاضر باشند
‌سید محمد خاتمی، رییس بنیاد باران همچنین در بخشی از سخنان خود در نشست ماهانه این بنیاد با اشاره به تصویب گزارش عملكرد سال ۱۳۸۵ بنیاد باران و نیز تصویب برنامه‌های جدید باران در شورای عالی این بنیاد گفت: از همه كسانی كه تلاش كردند در این بنیاد بارانی‌ببارد و همه كسانی كه مستقیم‌تر و با وقت بیشتر برای باران تلاش كرده‌اند، به ویژه اعضای شورای عالی بنیاد و نیز آقایان دكتر محمدرضا عارف، رییس هیات مدیره، جمشید انصاری، مدیرعامل قبلی و مرتضی حاجی، مدیرعامل فعلی بنیاد باران سپاسگزاری می‌كنم، اعضای بنیاد باران و مردم ما باید همیشه در همه صحنه‌های رشد و آبادانی و آزادی حاضر باشند از جمله در عرصه انتخابات و دین خود را به ایران و اسلام ادا كنند.
مرتضی حاجی :
● منتظر مجوز تاسیس مركز تحقیقات راهبردی باران از وزارت علوم هستیم
مرتضی حاجی، مدیرعامل بنیاد باران در سیزدهمین نشست تخصصی بنباد باران با اشاره به تصویب گزارش عملكرد سال ۱۳۸۵ و برنامه فعالیت‌های جدید بنیاد باران در شورای عالی این بنیاد، گفت: مراحل تاسیس مركز تحقیقات راهبردی باران از جمله معرفی كادر اولیه هیات علمی این مركز انجام شده و منتظر مجوز تاسیس این مركز از وزارت علوم هستیم.
مدیرعامل بنیاد باران در این سخنان افزود: هیات مدیره بنیاد باران در سال ۱۳۸۵ موفق شد بسیار جدی و منظم و با حضور همه اعضا جلسات خود را برگزار كند.
● فهرست چالش های مهم و اساسی كشور
حاجی در بیان برنامه‌های در دست اجرا و فعالیت‌های جدید بنیاد باران گفت: در سال گذشته فهرستی از چالش‌های مهم و اساسی كشور كه حاصل مباحث منظم كمیسیون‌های تخصصی بنیاد باران بود در جلسات هیات مدیره باران، بررسی، تصویب و برای استفاده مراجع ذیربط ارایه شد.
مرتضی حاجی همچنین گفت: هیات مدیره بنیاد باران همچنین با استفاده از مباحث كمیسون‌های تخصصی بنیاد باران راهبردهای میان‌مدت و مسیر آینده باران را تصویب و به تایید شورای عالی بنیاد باران رسانده است.
● مطالعات تخصصی باران برای شورای شهر، مجلس هشتم و دولت
مدیرعامل بنیاد باران گفت: همان‌‏گونه كه مطالعات تخصصی باران با ارایه برنامه‌‌های كارشناسی شده برای شورای شهر تهیه و به دوستان شورای شهر ارایه شد ، بنیاد باران، مطالعات تخصصی ویژه مجلس هشتم و دولت را با استفاده از تجارب و توان تخصصی مدیران گذشته كشور و دیگر اعضای بنیاد باران در دست انجام دارد كه پس از نهایی شدن منتشر می شود.
● تشكیل موسسه خیریه امید باران
مرتضی حاجی، مدیرعامل بنیاد باران در سخنان خود در نشست ماهانه این بنیاد از تشكیل و ثبت " موسسه خیریه امید باران " خبر داد و افزود: حسین رضایی، به عنوان مدیرعامل این موسسه كار تجهیز موسسه را آغاز كرده‌است و به یاری خدا از سال آینده به ارایه خدمات می پردازد.
● فعال شدن كمیته نهادهای مردم نهاد و دیگر كمیته های اجرایی باران
مرتضی حاجی همچنین از فعال شدن كمیته نهادهای مردم‌‌نهاد (NGO) و دیگر كمیته‌های اجرایی باران خبر داد و گفت: ما ارتباط با NGO ها را نه با هدف تحت پوشش دادن آنها بلكه برای پیگیری اهداف مشترك با آنها آغاز كرده‌ایم و امیدواریم آن را به خوبی پیگیری كنیم.
گفتنی است قرار بود در نشست ماهانه روز چهارشنبه باران كه سیزدهمین نشست تخصصی این بنیاد بود، احمد مسجد جامعی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت اصلاحات در باره مبانی و سیاست های حوزه فرهنگ در دولت اصلاحات سخن گوید كه به دلیل كسالت پیش آمده برای وی، این بحث به نشست دیگر باران در آینده موكول شد.





گزارش: خبرگزارى ايلنا

ارزش: 0.00 (0 رای) - ارزش‌گذاری این خبر -



سایر خبرها
۱۳۸۸/۱۱/۱۹ ۱۶:۰۰:۰۰ - سه روش ساده برای ایجاد تمایز در تخصص و حرفه خود
۱۳۸۸/۱۱/۱۹ ۱۶:۰۰:۰۰ - نرخ بنزين در سال آتي از 250 تا 600 تومان خواهد بود
۱۳۸۸/۱۱/۱۹ ۱۲:۲۰:۰۰ - روشهاي كاربردي برنامه‌ريزي و پيش‌بيني فروش موفق در سال آينده
۱۳۸۸/۱۱/۱۹ ۱۲:۰۴:۵۴ - ميزان عيدى و پاداش کارکنان دولت
۱۳۸۸/۱۱/۱۸ ۲۲:۰۰:۰۰ - خط فقر 900 هزار تومانی
۱۳۸۸/۱۱/۱۷ ۱۹:۵۰:۰۰ - ضرورت بهبود فضاي كسب وكار در صنعت بيمه
۱۳۸۸/۱۱/۱۷ ۱۹:۴۰:۰۰ - واردات گوشي قاچاق، 60 درصد واردات رسمي
۱۳۸۸/۱۱/۱۷ ۱۹:۲۷:۳۵ - برگزاری چهارمین دوره عالی تخصصی «مدیریت پروژه و ساخت» در دانشگاه تهران
۱۳۸۸/۱۱/۱۷ ۱۹:۲۲:۱۹ - ايران، بالاترين قيمت نفت را در بودجه در نظر گرفته است
۱۳۸۸/۱۱/۱۷ ۱۹:۱۷:۰۹ - سلسله نشست های رایگان با نوآوران کارآفرین در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود

بی‌شک دیدگاه هر کس نشانه‌ی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم

پاسخ های جدید در انجمن ها

انجمن عنوان پاسخ ها تعداد بازدید آخرین ارسال
تجارت الکترونیک معرفی سایتهای جالب اینترنتی 77 21615 دیروز ۱۷:۰۱:۴۶
abtin2
مقاله های درخواستی اعضا مدیریت گردشگری و مدیریت جهانگردی 0 11 دیروز ۱۶:۵۱:۲۷
abtin2
مقاله های درخواستی اعضا شش سیگما 0 34 ۲۰:۳۷:۵۰ شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸
mafakheri
مقاله های درخواستی اعضا فایل های همایش ها و کنفرانس های مختلف 6 1037 ۲۰:۳۳:۰۲ شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸
mafakheri
سوال از بقیه ی اعضا روابط انسانی 1 40 ۲۰:۱۱:۴۰ شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸
mafakheri
مسائل کارآفرینان کسب و کار اينترنتي 7 784 ۱۹:۴۶:۵۱ دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۸۸
abtin2
مسائل کارآفرینان ثبت شرکت ها 0 137 ۱۶:۱۲:۴۴ پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۸۸
mafakheri
سوال از بقیه ی اعضا معرفی کتاب های مدیریتی 13 2929 ۱۷:۴۲:۱۹ پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸
abtin
سوال از بقیه ی اعضا درخواست همکاری برای یافتن مقاله 22 1955 ۱۶:۰۱:۳۵ پنجشنبه ۲۴ دی ۱۳۸۸
mafakheri
سوال از بقیه ی اعضا اگه کسی درباره نقش احساسات در تصمیم گیری مطلبی داره بزاره لطفا 1 116 ۱۶:۰۶:۵۰ دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۸
mafakheri

گزیده ای از هر آنچه یک مدیر نیاز دارد ...

قدرت در مدیریت

گزیده ای از بهترین مطالب مدیریتی شامل کتاب،مقاله،نرم افزار،حکایات و ... در 8 سی دی

برای دریافت اطلاعات بیشتر و کاتالوگ محتویات بسته مدیران آنلاین با ما تماس بگیرید
info@modiriran.ir
021 - 44841991

جامعه مجازی مدیران ایران

دریافت روزانه بهترین مطالب مدیریتی با عضویت سریع و آسان در جامعه مجازی مدیران ایران ، به جامعه مدیران آگاه بپیوندید و گزیده بهترین مطالب روز مدیریتی را بطور رایگان در ایمیل خود دریافت کنید

Google Groups
Email:
مشاهده گروه

لغت نامه